Over Snackhuis Rembrandt Hardenberg

Welkom op de website van Snackhuis Rembrandt in Hardenberg! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Snackhuis Rembrandt.

Al sinds 1976 zijn wij een begrip in Hardenberg en weide omgeving. Wij staan bekend om onze gastvriendelijke benadering, de vriendelijke atmosfeer en uiteraard de kwaliteit van onze producten. Kortom bij ons kunt u terecht voor een smakelijke lunch en diner, vers afgebakken belegde broodjes, heerlijke salades, romig softijs en natuurlijk ook voor verantwoord gefrituurde patat en snacks.
Ook zijn we te vinden via verschillende social media zoals Twitter, Instagram en Facebook met de laatste nieuwtjes en gerechten.
Om u als gast een nog betere beleving te bieden kunt U hieronder onze menukaart bekijken, en uw bestelling snel en eenvoudig plaatsen en middels iDEAL gelijk betalen. Gewoon lekker, houden we van.
Eet smakelijk alvast, team Rembrandt

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00 - 19:30
Woensdag: 12:00 - 19:30
Donderdag: 12:00 - 19:30
Vrijdag: 12:00 - 19:30
Zaterdag: 12:00 - 19:30
Zondag: 16:00 - 19:00

Feestdagen

Openingstijden
27 april, Koningsdag: 12:00 - 19:30
19 mei, Eerste pinksterdag: 16:00 - 19:30
20 mei, Tweede pinksterdag: 16:00 - 19:30
24 december, Kerstavond: 12:00 - 19:00
25 december, Eerste kerstdag: Gesloten
26 december, Tweede kerstdag: Gesloten
1 januari, Nieuwjaarsdag: 16:00 - 19:00
27 april, Koningsdag: 12:00 - 19:30
31 december, Oudjaarsdag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Snackhuis Rembrandt

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door