Beoordelingen van Snackhuis Rembrandt Hardenberg

Recente recensies van Snackhuis Rembrandt Hardenberg

4 sterren na 88 reviews

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Besteld via de ap, eten was op tijd klaar. Helaas waren jullie alleen de saté saus vergeten mee te geven!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is top! Alleen jammer dat zoals wij een grote bestelling hebben er het een en ander niet bij zit. Ook word de telefoon na 12 x bellen niet opgenomen. Slordig.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd dus netjes! Echter een tip over de friet met. Want deze was wel heel letterlijk: een flinke portie mayo bovenop de friet. Er naast of in een apart bakje is fijner eten en voorkomt slappe friet.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij de online bestelling konden we zelf een afhaaltijd kiezen, maar kort na de bevestiging kregen we een nieuwe e-mail dat we het pas over een uur konden halen. Als we dat hadden geweten hadden we niet besteld. Ze kunnen beter die functie voor het kiezen van een afhaaltijd uit zetten. Of heel duidelijk op de site zetten dat de echte tijd flink kan afwijken. We hebben de bestelling uiteindelijk netjes op de gemelde tijd afgehaald. De snacks waren prima en alles was warm, maar de patat was ontzettend slap. Zat ook onderin (als eerste) in de zak, mogelijk lag de patat te wachten tot de snacks klaar waren? Misschien beter als laatste de patat erbij doen, dan is de kans het kleinst dat ze slap worden.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdens bestellen een tijd doorgekregen die achteraf 50 minuten afweek. Kreeg dat pas te horen bij aankomst. Pindasaus lijkt wel water.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal erg lekkere patat. Vandaag was het echter erg druk. De patat was vettig en niet gaar. Dit terwijl op internet op een afgesproken tijd was vastgezet. Jammer

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na 1 uur en 20 minuten wachttijd konden we de snacks ophalen, patat was niet doorgebakken, slof. De rest was prima en lekker, ook een mooie duidelijke site!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, was erg druk. Frites mocht wat warmer satésaus bleek bij thuiskomst maar 1 bakje te zijn (had extra bijbesteld bij afhalen)

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening en lekker gegeten. Wat wil een mens nog meer?

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld en goed te eten! Een aanrader!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje niet erg smakelijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was lekker, kroket was te licht, en de eier al was vies. Frikadel was lekker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling klopte niet Wat wij bestelt hadden Ze waren allemaal speciaal Terwijl wij een oorlog besteld had

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top team super lekker en goede kwaliteit 👍

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top website. Duidelijk en heel overzichtelijk. Eten was fantastisch. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn loempis speciaal was koud. Erg jammer voor dat geld

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Keurig op tijd. Broodjes hamburger zijn aan de dure kant.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was niet goed doorbakken.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima patat. Uitstekende snacks. Alleen een cupje mayonaise was niet meegeleverd. :(

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was lekker en goed gebakken, niet te hard. De snacks konden er mee door, maar zijn doorgaans iets te lang gefrituurd waardoor ze harder zijn en donkerder zoals bij de frikandellen. Vorige week dinsdag was de snackbar gesloten, misschien handig om even een voicemail te gebruiken. Of even een vermelding daarvan op de bestel website. Komen mensen niet voor een dichte deur te staan.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzels een aanrader

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Duidelijke overzichtelijke site, met veel opties.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dit zijn we niet gewend van Rembrandt, de Stoofvlees op beide maaltijden was koud en het vlees bij de Kapsalon wat zeer droog..............

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar !

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje kroket was goed alleen de patat leek wel gekookt i.p.v gefrituurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel goed!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was aan het mopperen dat de telefoon het niet deed en zag ineens dat je online kon bestellen. Dit verliep perfect ! Goede service. Toch zou het naar mijn idee wel wenselijk zijn dat telefonisch bestellen ook mogelijk is. Niet iedereen kan met computers etc omgaan. Kwaliteit Van het eten was ook prima en eten was klaar zoals ook aangegeven werd op de site.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas slappe patat. Snacks aan de lauwe kant. Werken met folie zou echt een aanrader zijn. In de berehap zit summier ui in de vorm van een schil. Kwaliteit is voor verbetering vatbaar!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel, super lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, prima service

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies op tijd klaar en smaakte heeerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm, lekker, goede kwaliteit

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

verrassend goede kapsalon. een goede combinatie van groente, kaas ,patat en shoarma. een aanrader, zeker voor vaker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten!! Snacks waren nog lekkerder dan bij ons zelf uit de buurt!! Alleen van de tosti del en de asian frikadel iets meer verwacht dan volgens afbeelding maar kwa smaak wel erg lekker..

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben besteld, het eten stond op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten! Bedankt voor de super service en gelukkig konden we terecht voor afhaal!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles erg goed, veel te grote portie friet. We hadden p.p. 1 portie, 2 was voor alle 3 genoeg geweest. Komen graag weer!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Door topdrukte helaas niet de kwaliteit van patat die we gewend zijn. Was slap en smaakte lang zo lekker niet. Kan een keer gebeuren, anders is het altijd prima voor elkaar!! Konden online een tijd invoeren die vijf minuten later niet haalbaar blijkt te zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat die tijdstippen online niet beschikbaar zijn.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was deze keer niet zoals we van jullie gewend zijn. Het broodje shoarma zat erg weinig shoarma op, vooral sla en de shoarma die erop zat was helemaal hard tot zwart gebakken. De beenham vh broodje warm vlees was ook te hard gebakken.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

2 broodjes gezond besteld zoals elke week zit er geen ei tussen karig broodje dus

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan voldoende en goede friet, enkel wat te zout voor onze smaak. Online bestellen erg handig!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, alles zoals besteld.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frikandel XXL

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij online bestelling werd aangegeven dat iets niet leverbaar was. Er werd niet aangegeven wat. Op goed geluk de Bucket kip eruit gehaald en toen lukte de bestelling. Bij afhalen bleek ook de satekroket niet leverbaar, dit ter plekke omgeruild voor gewone kroket. Bij thuiskomst bleek de patat “met”, patat “oorlog” te zijn

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

twas heerlijk en precies op tijd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was meer dan voldoende. Frikandel xxl echt mega maaltijd. En online goede service wat betreft tijdafspraak, super👍

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling keurig op de afgesproken tijd 18:10 klaar ondanks de drukte (prime time). Bij het afhalen was dan ook een heel goed samen werkend team te zien. De familiezak patat was zeer ruim gevuld. En de rundvlees kroket was ook “echt” een rundvlees kroket, rijkelijk gevuld. Alle producten waren prima gebakken en heel smakelijk!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd als je hebt besteld en prima service. en de friet is van top kwaliteit

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat een heel klein bekertje satesaus bij maar die was opengegaan waardoor de zak binnen in alles eronder zat en niks meer in het bekertje:(

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen lekker eten helemaal top😍😋😋

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een broodje was niet kompleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet. Moest weer terug om vergeten frikandel op te halen. Ondertussen was de patat niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top broodje, alleen niet dat wat we besteld hadden.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Proces om online te bestellen is oke, product is prima, maar alleen de wachttijd viel wat tegen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

kwalitteit is prima! Echter al die mailtjes na een bestelling vind ik wel vervelend

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten! En handige snelle service.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een betaalbare prijs.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed voor elkaar

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is en blijft goed. telkens een beoordeling sturen is dan ook overbodig. gr. Dennis

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wederom weer goed

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties, klaar op afgesproken tijdstip

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen was het prima. De friet was een beetje zacht en de satésaus is een kant en klare versie welke niet zo in de smaak viel. Ruimte voor verbetering.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn en bij online bestellingen €0,25 extra berekenen

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. Gebeld en de eigenaresse kwam het zelf naleveren. Toppie

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suoer geregeld. Eerlijk gezegd hopen we dat jullie deze service aan blijven bieden.. :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld. Super handig en precies op de afgesproken tijd bestelling gereed.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt erg goed, gelijk betalen 👌🏻tijd klopt, als je komt staat het al keurig netjes klaar 👌🏻top!!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar! Altijd vriendelijke personeel.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, was klaar op afgesproken tijdstip. Dikke pluim.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De kipnuggets waren niet zoals ze normaal zijn. Heel hard en droog.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, geen lange wachttijden. Tegenwoordig makkelijk bestellen online.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was precies op tijd klaar. Het smaakte heerlijk. En de nieuwe patat is zoooo lekker. Een aanrader om te proberen.